Carré Parket verzorgt uw houten vloer in Amsterdam & Haarlem

Carré Parket legt en onderhoudt vakkundig en professioneel uw houten vloer in Amsterdam, Haarlem en omstreken. Met ruim 20 jaar ervaring bent u verzekerd van een optimale service en vakkundige zorg. Bel voor meer informatie, voor een afspraak of een offerte: 06 270 343 91

REPARATIE

Een ongeluk schuilt in een klein hoekje. Of misschien wel midden in de kamer of op de gang. Wat de situatie of schade ook is, Carré Parket kan de schade herstellen.

Hout onzichtbaar repareren is specialistenwerk en vereist kennis, kunde en ervaring. Ruud van Weelden biedt u een totaalpakket. Neem gauw contact op voor meer informatie.

RENOVATIE

Slijtageplekken, deuken, verkleuringen? Een houten vloer krijgt veel te verduren, zeker als uw parket al een flink aantal jaren meegaat. Een grondige renovatie is soms noodzakelijk en onvermijdelijk.

Is het al tijd om uw parketvloer te renoveren? Carré Parket doet uw parket weer stralen als nieuw. Bent u toe aan een andere kleur of  op zoek naar een moderne manier van afwerken? Bel voor meer informatie.

ONDERHOUD

Het is niet altijd nodig een parketvloer in zijn geheel kaal te schuren. Carré Parket biedt daarom regelmatig onderhoud om uw houten vloer weer te doen glanzen en ademen. Onderhoudsbeurten bestaan onder andere uit het reinigen en ontvetten van de vloer, verwijderen van vlekken, de houten vloer polijsten en het aanbrengen van één of meer frisse afwerklagen.

Carré parket

Hout is van tijdloze waarde. Gun uzelf een stijlvolle, duurzame vloer. Bel Carré Parket en investeer in onder meer:

  • kwaliteit
  • ervaring
  • vakmanschap

Afgeronde projecten van Carré Parket

Carré Parket blinkt uit op het gebied van renovatie, reparatie en het onderhoud aan uw houten vloer. Kies met Carré voor vakmanschap en ervaring.

Hieronder een impressie van eerdere renovaties, reparaties en onderhoudsprojecten. Zowel voor als na de behandeling. Klik op de foto voor een grotere weergave. En neem contact op voor een behandeling die ook uw vloer weer laat stralen.