HOUTEN VLOEREN repareren en renoveren IN Haarlem en Amsterdam

Bel ons

Een mooie vloer trekt de aandacht en maakt een kamer echt af. Als uw vloer er dof uitziet of krassen heeft, dan hoeft u niet direct voor een nieuwe vloer te kiezen. We repareren en renoveren uw vloer op vakkundige en professionele wijze en stellen samen met u een behandelplan op zodat uw vloer er altijd mooi bijligt.

Heeft u liever een gloednieuwe houten vloer of parketvloer? Dan kunt u hier natuurlijk ook voor kiezen. 

Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Bel 06 - 27 03 43 91 of vul het contactformulier op de contactpagina in.

Een nieuwe parketvloer

Soms is een vloer zo oud, dat een nieuwe vloer de beste en veiligste optie is. En soms heeft u zelf gewoon behoefte aan een andere sfeer in huis. Met onze 25 jaar ervaring leggen wij op een geheel deskundige manier een nieuwe vloer. Natuurlijk wilt u hierna nog lang van uw vloer genieten. Daarom stellen we voor olie- en wasvloeren een behandelplan op, waardoor uw vloer er jarenlang als nieuw blijft uitzien.

Maak een afspraak

Renovatie van uw vloer

Soms is een vloer zo beschadigd, dat een renovatie niet meer zal werken. We kunnen dan kijken naar een grondige reparatie. Hierbij verwijderen we het beschadigde stuk vloer om het te vervangen met een nieuw gedeelte. Vervolgens werken we de vloer zodanig af, dat het u niet opvalt dat een gedeelte is verwijderd en vernieuwd.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

REPARATIE VAN UW VLOER

Wat wordt er nu vaker gebruikt dan een vloer? Het bewijs

hiervan ziet u na een aantal jaren: er ontstaan slijtageplekken of verkleuringen, de vloer loopt deuken op of er zijn krassen ontstaan door het verplaatsen van zwaar meubilair. En zodra u de oneffenheid heeft opgemerkt, blijft u het zien. Wij helpen u bij het renoveren van uw vloer om zo de schade te herstellen, zodat uw vloer er weer glanzend en egaal uitziet.

Uw vloer onderhouden

Om uw vloer nog lang mooi te houden, is het belangrijk dat u deze blijft onderhouden. Wij helpen u om de vloer te reinigen, ontvetten en polijsten, om vlekken te verwijderen en een afwerklaag aan te brengen. Zo blijft uw vloer glanzen, ook op de lange termijn.

Vraag naar ons behandelplan